Birchbox Limited Edition stærk startboks

Vi er pumpet til at samarbejde med det firma, der oprettede abonnementsbokse - Birchbox - til deres Begrænset udgave: Stærk startboks. Den specielle kasse indeholder en sporty blanding af essentials for at starte året stærkt - fra essentielle skønhedsprodukter til vores helt egne Core Ørepropper.

 

Besætningen fra Birchbox unboxed hele kassen på Periscope tidligere i år. Se:

 

BIRCHBOX BREAKDOWN

Spinning. Barre. Luft reb klasser. Valgene for fitness er tilsyneladende uendelige i disse dage. Men mellem ClassPass og vores nye Limited Edition Box, kan du prøve det hele og blive seriøs med dine træningsplaner. Det er fyldt med produkter, der bringer dig fra din første træning til toppen af ​​toplisten (hvilket ikke vil vare længe, ​​når du går ind i rutinen). Fra en topbedømt vandflaske til en forfriskende ansigtståge og en fedtbekæmpende tør shampoo, denne samling vil holde dig motiveret - og dine sundhedsmål på sporet.

 Her er en anmeldelse fra Dara:

Jeg havde ønsket at prøve whish barbercreme, bombasokker og bkr-flaske, og hvis jeg havde købt dem hver for sig, ville jeg have betalt den samme pris for hele denne kasse. Selve kassen var sød og gemte den for at holde nogle tilfældige ting i. Jeg besluttede, at jeg ikke kunne lide barbercremen, den var lidt vandig og jeg kunne ikke tåle duften. Jeg endte virkelig godt med hovedtelefoner, de er perfekte til at træne, og det er dejligt, at de har så mange muligheder for at få en god pasform. Strømperne var fantastiske, er bare nødt til at få mig til at købe noget mere, da de er temmelig dyre. Læbebalsam var ok, det skulle give dig en lyserød farvetone, som den gjorde, men den havde næsten en fedtet struktur, så jeg var ikke skør over det. Samlet set var denne boks et godt køb!