April 01, 2016

Mød James Fazio, Professional Surfer

Bemærk: Dette er den første i en serie blogs, der introduceres #TeamJLab-ambassadører. For at møde det fulde team, Klik her.

Mød #TeamJLab ​​James Fazio, professionel surfer

"Men i det øjeblik vidste jeg, at der ikke var noget andet som at surfe." - James

James Fazio er ikke bare en surfer. Han er ikke bare en ambassadør, ven, søn, mand eller far. James Fazio er en mentor, en leder, en jokster, en troende, en giver og så meget mere. James er en, der har en vision og forvandler den til en livsændrende oplevelse, ikke kun for ham, men for alle omkring ham. Uden yderligere ado, vær venlig at møde James Fazio ...

Jeg begyndte at surfe, da jeg var omkring 13 år gammel. Jeg kan huske, at jeg fangede min første bølge og tænkte, at den var massiv, men det var lige inden for hvidvask. Jeg løb tilbage til min far for at fortælle ham om det massive sæt, jeg fangede, og hvor stort det var. Han sagde: "Jeg så det, tror du ikke at være længere ude for at fange de større bølger?" Jeg elskede at spille andre sportsgrene, men i det øjeblik vidste jeg, at der ikke var noget andet som at surfe, og at jeg ville, og gjorde, all min tid til at være i havet.

"Jeg elsker at hjælpe andre og hjælpe andre til at tro på sig selv." -James

Jeg surfer konkurrencepræget i World Qualifying Series og laver filmfremstilling side om side, men mit hovedfokus i livet er ikke bare surfing og filmfremstilling. Jeg elsker at hjælpe andre og hjælpe andre til at tro på sig selv. Min kone og jeg fokuserer hele vores tid på at dele kærlighed med mennesker og hjælpe dem med at blive de mennesker, de blev skabt til at være. Brug af film er en måde at styrke andre og vise skønheden i en kultur, liv og perspektiv. 

 

Hvad er dine resultater hidtil?

 "Jeg vil sige, at jeg er den bedste omeletkok i muligvis verden. Uofficiel kok, det er, men jeg kan stadig lave en seriøs omelet," sagde James, når han blev spurgt, men det er ikke engang en dråbe i havet af, hvad James har gjort for ændre folks liv i år. Fortsæt med at læse mere ... Vi forventer stadig en omelet, næste gang han er på JLab HQ-kontor!

 

 

Hvem er din største inspiration?

Min far. Han er hårdtarbejdende, ærlig og virkelig den mest ydmyge og kloge mand, jeg kender. En far, der lærer dig at arbejde hårdt, have integritet og ikke give op, men altid forblive ydmyg og tjene andre. Tak far! 

Hvad er dit yndlings inspirerende citat?

 

Hvilke hobbyer og aktiviteter nyder du i din fritid?

Når jeg ikke er i havet, elsker jeg at spille musik, og jeg elsker at tilbringe tid med min lille grom, og når alle falder i søvn ... Jeg spiller bestemt nogle videospil.

Hvad er din skyldige fornøjelsesmad?

Jeg ved ikke hvorfor, men Two Cheeseburgers Meal hos Mcdonald's er min yndlings død mad. Det er bare noget ved det falske kød og konserveringsmidler, der får mine smagsløg til at prikke af glæde.

Henry får den rigtige Filippinerne madoplevelse. #merica

Et foto udgivet af || James Fazio || (@igotnostrings) på

 

Og pizza selvfølgelig. Mig og mine drenge Mickey, Donnie, Raph og Leo handler om pizzaen.

Pizzatid med @krossumm, som er en af ​​de grums, der stirrer i @timewellspentdoc. Vi lancerer den nye video i morgen!

Et foto udgivet af || James Fazio || (@igotnostrings) på

 

Hvad er din yndlingsmusik at lytte til, mens du træner?

Space Jams soundtrack og Guardians of the Galaxy Soundtrack! Men når jeg er nødt til at blande det op, lytter jeg til denne playliste ...

 

Hvorfor kan du lide at lytte til musik? Hvornår kan du lide at lytte mest?

Den følelsesmæssige forbindelse, uanset om en sang fører dig tilbage til et bestemt tidspunkt i livet eller en sang kan sige dine ord bedre end du selv kan. Musik hjælper mig med at huske og glemme. Nu hvor jeg er far, får jeg ikke lytte til musik så meget, som jeg plejede at gøre, men min yndlings tid til at lytte til musik er, mens jeg rejser. Kørsel, på bussen, skøjteløb, flyvning og når som helst, der virkelig tvinger dig til at stille dig ud af verden et øjeblik.

 

 

Hvad er dine 2016-mål?

Mine mål i år er for Tid godt brugt dokumentar at komme i hænderne på så mange mennesker som muligt og hovedsageligt på hænderne på mennesker, hvordan man kan forholde sig til historierne om drengene i Doc og finde inspiration og håb om at fortsætte. Personlige mål ville være at træne og få surfe på nogle af de mest fjerne bølger, jeg kan finde!

Hvad er dine foretrukne JLab-produkter og hvorfor?

Crasher! Jeg elsker JLAB Bluetooth-højttalere. De kan gøre ethvert kedeligt øjeblik i dit eget lille parti. Camping, spisning, rejse og selvfølgelig bøvende ... Ha!  

 

 

Tjek James 'arbejde første hånd i Tid godt brugt dokumentar hvor han og hans team gik på en uforglemmelig rejse for at ændre livet for 4 unge kammerater fra hele verden. I processen hjalp de utallige andre med at give deres tid, ressourcer og meget mere. Se hvordan du kan hjælpe : Gå hertil, log ind ved hjælp af den e-mail du bruger til EyeOnWater og klik på “Tilføj et nyt billede”. Følg vejledningen til at uploade, vælge eller tage et nyt billede..

 

Tid godt brugt dokumentar | Begyndelsen fra Igotnostrings Productions on Vimeo.

 

Du er velkommen til at efterlade James eventuelle spørgsmål, du måtte have nedenfor, eller besøge hans Instagram- @igotnostrings

Gå ud og se hvad James laver i dag på vores Instagram - @jlabaudio

 Også i Nyheder

JBuds Air mod Skullcandy Sesh
JBuds Air mod Skullcandy Sesh

Oktober 23, 2019

Vores JBuds Air True Wireless Earbuds for nylig fik en stor opgradering, de har nu 24 timers spilletid! Det sætter dem på toppen af ​​mange af deres konkurrenter, inklusive den nye Skullcandy Sesh. Vi sammenlignede dem her for dig ...

 

Læs mere

Hvem lytter? Ikke JLab.
Hvem lytter? Ikke JLab.

Oktober 23, 2019

JLab-produkter lytter IKKE altid - det garanterer vi. Vores mikrofoner aktiveres kun af DE. DU har valget mellem at tænde for din smarte assistent, SIRI, Google Assistant, Alexa.

 

Læs mere

MLS All-Star Week
MLS All-Star Week

Juli 26, 2019

MLS All-Star Week starter i morgen, hvor den bedste af MLS går mod Atletico de Madrid! Hvis du er i Orlando-området, skal du huske at komme ind på de forskellige begivenheder.

Læs mere