Marts 30, 2016

Mød Rachael Hall, operationer

Bemærk: Dette er en blog i en række blogs hvor du møder folk fra #TeamJLab ​​(Insiders) - og få et højdepunkt i det indre arbejde med JLab Audio, og hvad der får os til at være den mest tilgængelige lydfirma i branchen. Vores mission er at forbedre en aktiv livsstil gennem utrolig lyd, inspireret design og innovativ teknologi uden rockstar-prisen.

 

Mød Rachael

Ved siden af ​​min mand på 18 år er rejser min anden kærlighed. Jeg trives med at se nye ting, opleve forskellige kulturer, spise nye fødevarer og udvide min viden og syn på verden. Jeg kan også godt lide at lære, hvilket er noget, der sker hver dag ved at være en del af JLAB-teamet.

Rachaels yndlingsmelodier

Musik motiverer mig, når jeg har brug for et løft af energi, og det afslapper mig, når jeg har brug for en flugt. En af de ting, jeg virkelig nyder ved musik, er, hvordan det får mig til at føle mig. Musik er hvad følelser lyder som! Jeg elsker, hvordan minder er bundet til nogle sange, og du vil for evigt vende tilbage til det sted og tidspunkt, når du hører den sang.

Jeg bliver nødt til at sige 80'erne, og R&B er min favorit, men jeg elsker mange musikgenrer. Her på JLAB streamer vi et stort udvalg af musik. Jeg elsker det, fordi jeg ofte vil høre stilarter af musik eller et band, jeg ikke er bekendt med, og opdager, at jeg kan lide det !! Udvider min horisont dagligt….

 

Top 5 JLab-produkter

Bedst til udendørs:  Bouncer Bluetooth-højttaler er STOR til baghaven. Jeg bruger den til at streame musik, hvad enten det er underholdende eller laver haveværk. Fjernbetjeningen, der følger med, er kompakt og let at holde hånden i lommen. Den bageste USB-port er en dejlig funktion, fordi det gør det nemt at oplade min smartphone.

 

Bedst til arbejde: På arbejdet bruger jeg Core Custom Fit Ørepropper. De lyder ikke kun godt, men gelspidserne og puffefinnerne er meget behagelige, og som et resultat kan jeg bære dem i længere tid.

 

Bedst til i huset:  Omni Bluetooth-hovedtelefons er utroligt behagelige og er blevet meget nyttige i mit hjem. De kommer godt med, når en person har brug for stille, og en anden ønsker at lytte til musik. Batteriets levetid er utroligt, og fordi de er Bluetooth, kan du nemt bevæge dig i hele huset.

 

Bedst til fitness: For nylig begyndte jeg at bruge Fit 2.0 Earbuds. Memory Wire ørekrog skaber en fantastisk tilpasset pasform med den ekstra bonus at være svedbestandig. Perfekt til mine weekendture.

 

Mandens favorit: Min favorit er min mand Crasher-højttaler fordi det er kompakt, bærbart og perfekt til brug, mens du udfører projekter rundt om i huset, især i garagen. Det har en fremragende batterilevetid, og du kan endda tage et telefonopkald gennem det, så du holder dine hænder frie til at fortsætte med at arbejde på dette projekt.

 

Følg Rachael

Desværre er Rachael ikke på sociale medier endnu, men du er velkommen til at efterlade nogen kommentarer eller spørgsmål til hende nedenfor!

Følg @jlabaudio på alle sociale medier for at se mere fra #TeamJLab.

#RockItOut

 

 Også i Nyheder

JBuds Air mod Skullcandy Sesh
JBuds Air mod Skullcandy Sesh

Oktober 23, 2019

Vores JBuds Air True Wireless Earbuds for nylig fik en stor opgradering, de har nu 24 timers spilletid! Det sætter dem på toppen af ​​mange af deres konkurrenter, inklusive den nye Skullcandy Sesh. Vi sammenlignede dem her for dig ...

 

Læs mere

Hvem lytter? Ikke JLab.
Hvem lytter? Ikke JLab.

Oktober 23, 2019

JLab-produkter lytter IKKE altid - det garanterer vi. Vores mikrofoner aktiveres kun af DE. DU har valget mellem at tænde for din smarte assistent, SIRI, Google Assistant, Alexa.

 

Læs mere

MLS All-Star Week
MLS All-Star Week

Juli 26, 2019

MLS All-Star Week starter i morgen, hvor den bedste af MLS går mod Atletico de Madrid! Hvis du er i Orlando-området, skal du huske at komme ind på de forskellige begivenheder.

Læs mere