På vejen med Nova fra Ar på 45Det britiske alt-rock-ensemble Scars på 45 skaber længsel, melodisk pop, der kombinerer Oasis store guitarrock med den melodiske, country-påvirkede lyd fra Fleetwood Mac. Dannet i Bradford, Yorkshire omkring 2007, begyndte Ar på 45 som en duo, efter at tidligere fodboldkammerater, sanger / sangskriver Danny Bemrose og bassist Stuart Nichols begyndte at skrive sange sammen. Til sidst udvides bandet til også at omfatte keyboardist David 'Nova' Nowakowski, vokalist Aimee Driver og trommeslager Chris Durling. Mens gruppen udviklede et lokalt efterfølgende, var det ikke, før deres sang "Beauty's Running Wild" blev brugt i en 2009-episode af CBS tv-drama CSI: New York, at Scars på 45 fandt opmærksomheden fra den bredere musikindustri. I 2011, opdrevet af denne succes og en platekontrakt med Chop Shop-mærket, frigav de to EP'er, herunder Give Me Something og Heart on Fire, sidstnævnte titelsnit udkom på Grey's Anatomy, Vol. 4 lydspor. I 2012 udgav Scars på 45 sit selvtitulerede debutalbum med singlen "Heart on Fire." ~ Matt krave, Rovi

JLab satte sig for nylig sammen med keyboardspiller og JLab-ambassadør David 'Nova' Nowakowski for at diskutere livet på vejen, og hvorfor han er fan af JLab.

JLab: Hvor længe har du spillet tastaturet? 

Nova: Jeg har spillet tastaturet siden 4. I en alder af 13 startede jeg med klaverundervisning og sluttede med at spille kirkeorgel til begravelser og bryllupper. Jeg spillede ikke i mit første band, før jeg var 16. 

 

JLab: Hvad er din yndlings ting ved at være på turné?

Nova: Jeg har et par foretrukne ting ... Jeg elsker at turnere og rejse. I en ung alder havde min familie altid en passion for at rejse rundt og besøge nye byer. Jeg er så heldig at få turnere med mine bedste venner og også spille musik. Amerika er et enormt land! Når du turnerer rundt i dig opdager så meget om individuelle stater, de fantastiske mennesker og utrolige mad! Jeg tror, ​​at hvis vi aldrig turnerede igen, ville jeg gå hjem med et smil på mit ansigt på grund af oplevelsen og erindringerne, der forbliver hos mig for evigt. 

 

JLab: Hvilken musik lytter du til inden et show?

Nova: Ærligt talt? Det gør jeg ikke personligt. Jeg kan godt lide at slappe af og slappe af med vodka soda! Jeg har virkelig brug for at fokusere på showet, før jeg rammer scenen og sørge for, at al min energi går med til den forestillingance. Jeg bliver stadig nervøs, før jeg fortsætter, uanset hvor jeg optræder, selv når jeg foretager radiointerviews / udførerances. Men vi har nu det nye Crasher højttaler, der lyder godt, så vi bliver muligvis nødt til at sprænge nogle melodier efter showene! 

 

JLab: Hvad er de vigtigste funktioner i en hovedtelefon og / eller øreproppe?

Nova: Det er en sjov tanke, men med hovedtelefoner får det dem til at passe først og fremmest. Jeg har et stort hoved (det kører i familien), så det er vigtigt at have hovedtelefonerne behagelige! Jeg kan også godt lide en god, klar lydklarhed i en hovedtelefon. Ørepropperne er et lignende scenarie, og tilpasningen er lige så vigtig. 

 

JLab: Hvad er din foretrukne JLab øreproppe? 

Nova: Jeg har brugt GLAM ørepropper i to år nu. Ikke kun til personlig brug, men jeg bruger dem også på scenen, når jeg spiller live. Igen føler de sig godt tilpas og ser godt ud med en perfekt lyd overalt. 

 

JLab: Hvad er din foretrukne JLab-hovedtelefon?

Nova: Første gang jeg oplevede OMNIhovedtelefon var for nylig, mens han var på turné. OMNI ser godt ud og føles godt! Lyden er rigtig god med en god balancaf både diskant og bas. Den bedste funktion for mig er Bluetooth-kompatibilitet, som kan tilsluttes til to enheder til enhver tid. Den venstre side af hovedtelefonen har et kontrolsystem, der er praktisk og løber også gennem din apple-enhed gennem Siri, som er sejt. Også ikke at glemme brugen af ​​håndfri opkald med sin indbyggede mikrofon på selve hovedtelefonen. Cool design fantastiske hovedtelefoner værd at tjekke fyre!  

 

JLab: Hvis du skulle vælge tre ord for at beskrive OMNI, hvad ville de være?

Nova: Komfortabel. Glat. Sexy. 

 

For at få vist deres nye album "Safety In Numbers" kan du besøge MTV.com