Mød CEO, Win Cramer

Bemærk: Dette er den første i en række blogs hvor du møder folk fra #TeamJLab ​​(Insiders) - og få en top i det indre arbejde med JLab Audio og hvad der får os til at være den mest tilgængelige lydvirksomhed i branchen. Vores mission er at forbedreance en aktiv livsstil gennem utrolig lyd, inspireret design og innovativ teknologi uden rockstar-prisen.

 

Mød Win

Som en 15 år elektronikveteran med et nøje øre til lyd, pumpes jeg for at lede det fantastiske JLab-team. Jeg brænder for veludviklet lyd, som alle har råd til (eller som min advokat ville sige "er tilgængelig for enhver.") JLab-mærket er ikke kun mit "job", det er mit liv. Heck, du finder hustru og 10 år gamle pitching mærket til deres venner! Jeg er begejstret for de produkter, vi har, de smil, vi leverer til vores kunder, og for vores fremtid. Dette hold er legit !!! Jeg er en ivrig sportsfan, #boomersooner, og efter at have båret dragten på Wall Street er jeg bestemt en t-shirt og en slags fyr. Selvom min mor foretrækker mere professionelt tøj. 

Mine yndlingsmelodier

Jeg lytter til al slags musik og har bestemt den til enhver tid. Det være sig at kaste de fantastiske bevægelser ned til rap i slutningen af ​​90'erne, køle ned til Pink Floyd eller rocke ud til Motley Crue, min smag er ubegrænset. Musik har evnen til at ændre din holdning og få dig til at gøre ting, du aldrig troede var muligt. Det er som steroider uden bivirkning af acne.

 

 

Top 5 JLab-produkter                   

 http://www.jlabaudio.com/collections/fitness/products/epic-bluetooth-earbuds

  • Bedst til telefonopkald: Enhver af vores mikrofonmodeller er fantastiske! Når det er sagt, finder jeg mig selv ved hjælp afCORE ved mit skrivebord ogMETAL i bilen.

 

  • Bedst under $ 50: Kabelforbundet EPIC er en sindssyg værdi for under $ 50. Vi skubbede grænserne for driverstørrelse for at få det til at lyde som om du har en fuld over-øretelefon! Hvis du prøver dette og hader det, skal du også hade hvalpe. Hvem hader hvalpe?

  • Bedst under $ 20: Da jeg elsker EPIC-kablet, er et dejligt trin ned i prisenCORE. Den inkluderer Cush Fins ™ og har store drivere, som virkelig hjælper lyden med at skinne. For under $ 20 dollars er de en stjæle!

  • Bedst til rejse:EPIC BT orOmni. Jeg bruger begge ofte, når jeg rejser, da jeg hader ledninger, mens jeg er på et fly eller går gennem en lufthavn.

 

  • Kone's favorit: Kona brugerNEON Earbuds med de ekstra små tip. Hun er helt sikkert vores største talsmand! Jeg gik hen på hende og talte med en gruppe kvinder forleden og hørte hende skamme Apple-ørepropper og skubbede JLab NEON. Det var mildt sagt et stolt øjeblik. Og hun er fantastisk. Jeg er en heldig fyr.

Følg Win

Vil du se mere fra vores administrerende direktør? Følg ham på Twitter: @wincramer eller Instagram @wincramer

#FINDYOURGO