August 21, 2015

Mød CEO, Win Cramer

Bemærk: Dette er den første i en række blogs hvor du møder folk fra #TeamJLab ​​(Insiders) - og få et højdepunkt i den indre funktion af JLab Audio, og hvad der får os til at være det mest tilgængelige lydfirma i branchen. Vores mission er at forbedre en aktiv livsstil gennem utrolig lyd, inspireret design og innovativ teknologi uden rockstar-prisen.

Mød Win

Som en 15 år elektronikveteran med et nøje øre til lyd, pumpes jeg for at lede det fantastiske JLab-team. Jeg brænder for veludviklet lyd, som alle har råd til (eller som min advokat ville sige "er tilgængelig for enhver.") JLab-mærket er ikke kun mit "job", det er mit liv. Heck, du finder hustru og 10 år gamle pitching mærket til deres venner! Jeg er begejstret for de produkter, vi har, de smil, vi leverer til vores kunder, og for vores fremtid. Dette hold er legit !!! Jeg er en ivrig sportsfan, #boomersooner, og efter at have båret dragten på Wall Street er jeg bestemt en t-shirt og en slags fyr. Selvom min mor foretrækker mere professionelt tøj. 

Mine yndlingsmelodier

Jeg lytter til alskens musik og har den bestemt til enhver tid. Det være sig at kaste de fantastiske træk til sene 90s rap, nedkøling til Pink Floyd eller vugge ud til Motley Crue, min smag er ubegrænset. Musik har evnen til at ændre din holdning og få dig til at gøre ting, som du aldrig troede var muligt. Det er som steroider uden bivirkningen af ​​acne.

Top 5 JLab-produkter

http://www.jlabaudio.com/collections/fitness/products/epic-bluetooth-earbuds

  • Bedst til telefonopkald: Alle vores mikrofonmodeller er fantastiske! Dette sagt, jeg finder mig selv ved hjælp afCORE ved mit skrivebord ogMETAL i bilen.

  • Bedst under $ 50: Kabelforbundet EPIC er en vanvittig værdi for under $ 50. Vi skubbede grænserne for førerstørrelse for at få det til at lyde, som om du har på dig en fuldt over-øretelefon! Hvis du prøver dette og hader det, skal du også hade hvalpe. Hvem hader hvalpe?

  • Bedst under $ 20: Da jeg elsker EPIC-kablet, er et dejligt trin ned i prisenCORE. Det inkluderer Cush Fins ™ og har store drivere, som virkelig hjælper lyden med at skinne. For under $ 20 bukke er de en stjæle!

  • Bedst til rejse:EPIC BT orOmni. Jeg bruger begge ofte, når jeg rejser, da jeg hader ledninger, mens jeg er i et fly eller går gennem en lufthavn.

  • Kone's favorit: Kona brugerNEON Earbuds med de ekstra små tip. Hun er vores største talsmand med sikkerhed! Jeg gik hen ad hende og talte med en gruppe kvinder forleden og hørte hende beskæmme Apple ørepropper og skubbe JLab NEON. Det var et stolt øjeblik for at sige det mildt. Og hun er fantastisk. Jeg er en heldig fyr.

Følg Win

Vil du se mere fra vores administrerende direktør? Følg ham på Twitter: @wincramer eller Instagram @wincramer.

#FINDYOURGOOgså i Nyheder

JBuds Air mod Skullcandy Sesh
JBuds Air mod Skullcandy Sesh

Oktober 23, 2019

Vores JBuds Air True Wireless Ørepropper fik for nylig en stor opgradering, de har nu 24 timers spilletid! Det sætter dem oven på mange af deres konkurrenter, inklusive den nye Skullcandy Sesh. Vi sammenlignede dem her for dig ...

Læs mere

Hvem lytter? Ikke JLab.
Hvem lytter? Ikke JLab.

Oktober 23, 2019

JLab-produkter lytter IKKE altid - det garanterer vi. Vores mikrofoner aktiveres kun af DE. DU har valget mellem at tænde for din smarte assistent, SIRI, Google Assistant, Alexa.

Læs mere

MLS All-Star Week
MLS All-Star Week

Juli 26, 2019

MLS All-Star Week starter i morgen, hvor den bedste af MLS går mod Atletico de Madrid! Hvis du er i Orlando-området, skal du huske at komme ind på de forskellige begivenheder.

Læs mere