Mød Reed Crawford, industriel designer

Bemærk: Dette er en blog i en række blogs hvor du møder folk fra #TeamJLab ​​(Insiders) - og få en top i det indre arbejde med JLab Audio og hvad der får os til at være den mest tilgængelige lydvirksomhed i branchen. Vores mission er at forbedreance en aktiv livsstil gennem utrolig lyd, inspireret design og innovativ teknologi uden rockstar-prisen.

Mød Reed

Jeg elsker lampe.

Mine yndlingsmelodier

Jeg er musikfanatiker og elsker alt hvad teknologi / innovation er. Det er det eneste naturlige, at jeg prøver at smelte sammen disse to kærligheder med at skabe de bedste brugeroplevelser i hvert nyt produkt.

 

Top 5 JLab-produkter

Bedst til at løbe: Jeg brugerEpiske Bluetooth-øretelefoner for lange løb. Så bruger jegEpiske ørepropper fra Premium til vægtløftning, hvilket giver en god forsegling til at blokere for Justin Bieber-forurening på gymnastiksalen.

 

 

Bedst til telefonopkald: Jeg skal bruge Episke ørepropper fra Premium og Omni Bluetooth-hovedtelefoner. Begge lyder godt og har en stor klarhed over mikrofonen, selv med en overflodance af omgivende støj ... så fortæller min mor mig.

 

 

Bedst under $ 50: Episke ørepropper fra Premium på grund af den upåklagelige lyd og den tilpassede pasform. Selvom jeg er lidt forudindtaget, er alle mine lydvenner overbeviste om, at de er fantastiske. 

 

 

Bedst til rejse: Jeg kan lideCore Ørepropper til lange flyvninger. De er så behagelige, at jeg endda falder i søvn i den 'grædende babyer med barn, der sparker på din plads'.

 

 

Kone's favorit: Fordi hun ikke elsker ørepropper i øret eller enormt over ørehovedtelefonerne, fandt hun, at hun elsker det nye Neon Headphones!

Følg Reed

Vil du se mere fra vores industrielle designer Reed? Følg ham på Instagram @reeders920 eller lad ham have nogen spørgsmål nedenfor!

#RockItOut