Marts 09, 2016

Mød Matt Bustamante, operationer

Bemærk: Dette er en blog i en række blogs hvor du møder folk fra #TeamJLab ​​(Insiders) - og få et højdepunkt i den indre funktion af JLab Audio, og hvad der får os til at være det mest tilgængelige lydfirma i branchen. Vores mission er at forbedre en aktiv livsstil gennem utrolig lyd, inspireret design og innovativ teknologi uden rockstar-prisen.

Mød Matt

Jeg er mand og far til to fantastiske børn. Jeg elsker sport, især basketball. I løbet af basketballsæsonen kan du finde mig se Phoenix Suns og Arizona Wildcats, Bear Down! Jeg nyder også udendørs og camping, selvom jeg ikke kommer så meget ud, som jeg gerne vil i disse dage.

Matt's yndlingsmelodier

Musik er en enorm del af mit liv. Jeg elsker rockmusik (og en smule rap, de tidlige 90's vestkyst repræsenterer!). Mine favoritter er 80's thrash og 90's grunge. Metallica! Jeg bruger musik til at hjælpe mig med at flygte til et andet sted eller motivere mig til at skubbe hårdere, når jeg træner.

Top 5 JLab-produkter

Bedst til at løbe: Hænderne ned Episke Bluetooth-øretelefoner.

Bedst til flyrejser: Omni Bluetooth Over-Ear-hovedtelefoner. Jeg hader ledninger, som det er, når jeg sidder fast i et fly eller en lang biltur, kan jeg godt lide at drukne alt det, der foregår omkring mig.

Bedst under $ 50: Episk kablet. Jeg tør dig finde en bedre pang til din sorteper.

Bedst under $ 20: Core Ørepropper. Stor værdi under $ 20.

Kone's favorit: Jeg vil sandsynligvis have problemer med at lægge ord i hendes mund, men jeg vil sige, det er et kast mellem Omni og sort Core. Hun bruger begge ret ofte.

Følg Matt

Jeg elsker musik, men hader ledninger, hvorfor jeg elsker vores Bluetooth-linje. Jeg bruger vores trådløse produkter forskellige steder. Jeg elsker at bære vores Epic Bluetooth på kørsler. De er lette, har god pasform, lyder godt, og batteriet holder evigt. Hjemme eller på rejse bruger jeg primært Omni. Jeg bruger også Bouncer i køkkenet. Det er perfekt på tælleren til at se Netflix på iPad eller bare streame musik. Crasher er den perfekte udendørs højttaler. Det er perfekt, når jeg bemandet grillen, ved stranden, parken og på vandreture.

Vil du se mere fra vores driftsekspert? Følg ham på Twitter: @bustamantra eller Instagram @bustamantra.

#RockItOutOgså i Nyheder

JBuds Air mod Skullcandy Sesh
JBuds Air mod Skullcandy Sesh

Oktober 23, 2019

Vores JBuds Air True Wireless Ørepropper fik for nylig en stor opgradering, de har nu 24 timers spilletid! Det sætter dem oven på mange af deres konkurrenter, inklusive den nye Skullcandy Sesh. Vi sammenlignede dem her for dig ...

Læs mere

Hvem lytter? Ikke JLab.
Hvem lytter? Ikke JLab.

Oktober 23, 2019

JLab-produkter lytter IKKE altid - det garanterer vi. Vores mikrofoner aktiveres kun af DE. DU har valget mellem at tænde for din smarte assistent, SIRI, Google Assistant, Alexa.

Læs mere

MLS All-Star Week
MLS All-Star Week

Juli 26, 2019

MLS All-Star Week starter i morgen, hvor den bedste af MLS går mod Atletico de Madrid! Hvis du er i Orlando-området, skal du huske at komme ind på de forskellige begivenheder.

Læs mere