Mød Matt Bustamante, operationer

Bemærk: Dette er en blog i en række blogs hvor du møder folk fra #TeamJLab ​​(Insiders) - og få en top i det indre arbejde med JLab Audio og hvad der får os til at være den mest tilgængelige lydvirksomhed i branchen. Vores mission er at forbedreance en aktiv livsstil gennem utrolig lyd, inspireret design og innovativ teknologi uden rockstar-prisen.

Mød Matt

Jeg er mand og far til to fantastiske børn. Jeg elsker sport, især basketball. I basketballsæsonen kan du finde mig se på Phoenix Suns og Arizona Wildcats, Bear Down! Jeg nyder også udendørs og camping, selvom jeg ikke kommer så meget ud som jeg gerne vil i disse dage. 

Matt's yndlingsmelodier

Musik er en stor del af mit liv. Jeg elsker rockmusik (og en smule rap, repræsenterer den tidlige 90'ers vestkyst!). Mine favoritter er 80'ers thrash og 90's grunge. Metallica! Jeg bruger musik til at hjælpe mig med at flygte til et andet sted eller motivere mig til at skubbe hårdere, når jeg træner.

 

 

Top 5 JLab-produkter

Bedst til at løbe: Hænderne ned Episke Bluetooth-øretelefoner

Bedst til flyrejser: Omni Bluetooth Over-Ear hovedtelefoner. Jeg hader ledninger, som det er, når jeg sidder fast i et fly eller en lang biltur, kan jeg godt lide at drukne alt andet, der foregår omkring mig.

 

Bedst under $ 50: Episk kablet.  Jeg tør dig finde en bedre pang til din sorteper.

Bedst under $ 20: Core Ørepropper. Stor værdi under $ 20.

Kone's favorit: Jeg vil sandsynligvis have problemer med at lægge ord i hendes mund, men jeg vil sige, det er et kast mellem Omni og sort Core. Hun bruger begge ret ofte. 

 

Følg Matt

Jeg elsker musik, men hader ledninger, hvorfor jeg elsker vores Bluetooth-linje. Jeg bruger vores wireless produkter forskellige steder. Jeg elsker at bære vores Epic Bluetooth på kørsler. De er lette, har en god pasform, lyder godt, og batteriet holder evigt. Hjemme eller når jeg rejser bruger jeg primært Omni. Jeg bruger også Bouncer i køkkenet. Det er perfekt på disken til at se Netflix på iPad eller bare streame musik. Crasher er den perfekte udendørs højttaler. Det er perfekt, når jeg beder grillen, på stranden, i parken og på vandreture.

  

Vil du se mere fra vores driftsekspert? Følg ham på Twitter: @bustamantra eller Instagram @bustamantra.

#RockItOut