November 23, 2015

Mød Izzy Cuibus, grafisk designer

Bemærk: Dette er en blog i en række blogs hvor du møder folk fra #TeamJLab ​​(Insiders) - og få et højdepunkt i det indre arbejde med JLab Audio, og hvad der får os til at være den mest tilgængelige lydfirma i branchen. Vores mission er at forbedre en aktiv livsstil gennem utrolig lyd, inspireret design og innovativ teknologi uden rockstar-prisen.

Mød Izzy

Jeg er oprindeligt fra Rumænien, men flyttede til San Diego, da jeg var ung og har haft det godt at bo her siden. Jeg elsker udendørs, og jeg er altid op til et eventyr, vandretur eller løb. På min fritid nyder jeg at hænge sammen med venner, gå på koncerter, spille øl-pong, “forsøge” DIY-projekter eller bare slappe af hjemme med nogle tv eller melodier. Jeg elsker at arbejde på JLab Audio, fordi det er et sjovt, kreativt miljø med et dedikeret team, der tror på vores produkter.

Min yndlingslyd

Musik er en enorm kilde til inspiration og frigivelse for mig, og variation er nøglen! Jeg er en ivrig 80s fan, men lyt til alt fra rock, metal, indie og elektronisk. Jeg kan ærligt sige at gå på koncerter, hvordan jeg slapper af.

  

 

Top 5 JLab-produkter

  • Bedst til at løbe:  Episke Bluetooth-øretelefoner. Jo færre distraktioner, mens du løber, jo bedre. Jeg værdsætter virkelig følelsen af ​​frihed uden ledninger, og lyden er fantastisk.

 http://www.jlabaudio.com/collections/earbuds/products/epic-bluetooth-earbuds?variant=1104204377

  • Bedst til afslapning: Omni Bluetooth Over-Ear hovedtelefoner. Disse hovedtelefoner er superkomfortable, når du har brug for lidt nedetid og blokerer også støj udefra. Jeg har værelseskammerater, så disse er nødvendige.

  • Bedste ledsager: Crasher Bluetooth-højttaler - Denne elskelige lille højttaler er perfekt til enhver rejse eller aktivitet. Det har et langvarigt batteri og fungerer som en enhedsoplader. Jeg tager det til camping.

JLab Audio Crasher Bluetooth Højttaler

  • Bedst under $ 50: Episke ørestikker.De har et førsteklasses look og præg og har en meget behagelig og sikker pasform. Jeg bruger disse derhjemme.

 

  • Bedst under $ 20: CORE Custom Fit ørepropper. De dage, jeg glemmer mine Epic Bluetooth'er, bruger jeg mine Core-ørepropper til at træne. De er overkommelige, har en sikker pasform, og jeg elsker farverne!

Følg Izzy

Vil du se mere fra vores grafiske designer Izzy? Følg hende på Instagram @ Infin.Izzy!

#RockItOutOgså i Nyheder

JBuds Air mod Skullcandy Sesh
JBuds Air mod Skullcandy Sesh

Oktober 23, 2019

Vores JBuds Air True Wireless Earbuds for nylig fik en stor opgradering, de har nu 24 timers spilletid! Det sætter dem på toppen af ​​mange af deres konkurrenter, inklusive den nye Skullcandy Sesh. Vi sammenlignede dem her for dig ...

 

Læs mere

Hvem lytter? Ikke JLab.
Hvem lytter? Ikke JLab.

Oktober 23, 2019

JLab-produkter lytter IKKE altid - det garanterer vi. Vores mikrofoner aktiveres kun af DE. DU har valget mellem at tænde for din smarte assistent, SIRI, Google Assistant, Alexa.

 

Læs mere

MLS All-Star Week
MLS All-Star Week

Juli 26, 2019

MLS All-Star Week starter i morgen, hvor den bedste af MLS går mod Atletico de Madrid! Hvis du er i Orlando-området, skal du huske at komme ind på de forskellige begivenheder.

Læs mere