November 09, 2015

Mød Terra Teat, Marketing

Bemærk: Dette er en del af en række blogs hvor du møder folk fra #TeamJLab ​​(Insiders) - og få et højdepunkt i den indre funktion af JLab Audio, og hvad der får os til at være det mest tilgængelige lydfirma i branchen. Vores mission er at forbedre en aktiv livsstil gennem utrolig lyd, inspireret design og innovativ teknologi uden rockstar-prisen.

Terra (til venstre) i CEWeek i New York med Shannon Simpson (til højre), der accepterer Best in Show-prisen for de episke Bluetooth-ørepropper.

Mød Terra

En selvudnævnt multi-tasker, jeg elsker familie, sport og det at være en del af #TeamJLab. Efter 10 + år i markedsføring for flere sportsudstyrsbedrifter føler jeg det som om jeg har fundet det søde sted på JLab Audio, hvor jeg kan arbejde i et fantastisk miljø, reklamere for fantastiske produkter og teknologi og stadig har forbindelse til en aktiv, fitness levevis. Og jeg elsker at opdrage to fantastiske børn (i alderen 3 og 9).

Mine yndlingsmelodier

Musik inspirerer mig til at løbe videre (Tak RockMyRun). Holder mig fokuseret (arbejde). Og skaber en stemning (hendes husbond vil sige, at den altid kan bruge forbedring). Jeg lytter til alt, og når jeg er i tvivl, vil jeg gå til hits eller land. Jeg er hder forhindrer en Garth Brooks-koncert senere i denne måned - og burde kende hver sang!

Top 5 JLab-produkter

 • Bedst til at løbe: Jeg brugeriEPIC Bluetooth med små gelespidser. Faktisk har jeg logget nogen seriøs tid med disse og ikke været blid, mens jeg træner til mit første halvmaraton. Jeg er sandsynligvis 100 miles ind.

Mine go-tos i lang tid. #flatlay #ootd #run gear, der gør mig #runhappy.

Et foto udgivet af Terra Teat (@jlabterra) den

 • Bedst til kontoret: jeg elsker Flex hovedtelefoner til arbejde. Vi arbejder i et fantastisk åbent rum, så når jeg skal koncentrere mig og komme i zonen, sprænger jeg Flex-hovedtelefoner!

 • Bedst under $ 20: Core Ørepropper er så behagelige og designet til et lidt mindre øre. Jeg bruger små tip og bruger undertiden den lille finn. Værdien er utroligt med Cush Fins. Jeg er begejstret for nogle Core-lignende ørepropper, som vi lancerer senere på året!

  Core #earbuds roadtrippin '. # hovedtelefoner # stil # ubehag # mandag #rockitout #jlabaudio #jlab #flyvning

  Et foto udgivet af Terra Teat (@jlabterra) den

  • Bedst til hjemmet: Vi sprænger Crasher 2.0-højttaler til vores grill og sammenkomster. Det ender normalt udenfor på terrassen.

  • Bedst til børn: Disse venner har seriøst reddet mig ... når jeg skal tage min 3-årige til et Carlsbad Youth Baseball-bestyrelsesmøde, tilslutter jeg hende en video for at holde hende besat. Tak JBuddies!

  Følg Terra

  Vil du se mere fra Terra? Følg hende på Twitter: @jlabterra eller Instagram @jlabterra.

  #RockItOut  Også i Nyheder

  JBuds Air mod Skullcandy Sesh
  JBuds Air mod Skullcandy Sesh

  Oktober 23, 2019

  Vores JBuds Air True Wireless Ørepropper fik for nylig en stor opgradering, de har nu 24 timers spilletid! Det sætter dem oven på mange af deres konkurrenter, inklusive den nye Skullcandy Sesh. Vi sammenlignede dem her for dig ...

  Læs mere

  Hvem lytter? Ikke JLab.
  Hvem lytter? Ikke JLab.

  Oktober 23, 2019

  JLab-produkter lytter IKKE altid - det garanterer vi. Vores mikrofoner aktiveres kun af DE. DU har valget mellem at tænde for din smarte assistent, SIRI, Google Assistant, Alexa.

  Læs mere

  MLS All-Star Week
  MLS All-Star Week

  Juli 26, 2019

  MLS All-Star Week starter i morgen, hvor den bedste af MLS går mod Atletico de Madrid! Hvis du er i Orlando-området, skal du huske at komme ind på de forskellige begivenheder.

  Læs mere