Mød Terra Teat, Marketing

Bemærk: Dette er en del af en række blogs hvor du møder folk fra #TeamJLab ​​(Insiders) - og få en top i det indre arbejde med JLab Audio og hvad der får os til at være den mest tilgængelige lydvirksomhed i branchen. Vores mission er at forbedreance en aktiv livsstil gennem utrolig lyd, inspireret design og innovativ teknologi uden rockstar-prisen.

Terra (til venstre) på CEWeek i New York med Shannon Simpson (til højre), der modtog Best in Show Award for Epic Bluetooth Earbuds.

Mød Terra

En selvudråbt multi-tasker, jeg elsker familie, sport og at være en del af #TeamJLab. Efter 10+ års markedsføring for flere sportsudstyrsvirksomheder har jeg lyst til at have fundet det søde sted på JLab Audio, hvor jeg kan arbejde i et fantastisk miljø, promovere fantastiske produkter og teknologi og stadig har forbindelse til en aktiv, fitness livsstil. Og jeg elsker at opdrage to fantastiske børn (i alderen 3 og 9).

Mine yndlingsmelodier

Musik inspirerer mig til at løbe længere (tak RockMyRun). Holder mig fokuseret (arbejde). Og skaber en stemning (hendes husbond vil sige, at det altid kan bruge forbedring). Jeg lytter til alt, og når jeg er i tvivl, går jeg til hits eller country. Jeg er hder forhindrer en Garth Brooks-koncert senere i denne måned - og burde kende hver sang!

 

  

Top 5 JLab-produkter                   

 • Bedst til at løbe: Jeg brugeriEPIC Bluetooth med små gelespidser. Faktisk har jeg logget noget seriøst med disse og ikke været blid under træning til min første halvmaraton. Jeg er sandsynligvis 100 miles inde.

Mine go-tos i lang tid. #flatlay #ootd #run gear, der gør mig #runhappy.

Et foto udgivet af Terra Teat (@jlabterra) den

 • Bedst til kontoret: jeg elsker Flex hovedtelefoner til arbejde. Vi arbejder i et fantastisk åbent rum, så når jeg skal koncentrere mig og komme i zonen, sprænger jeg Flex-hovedtelefoner!

 • Bedst under $ 20: Core Ørepropper er så behagelige og designet til et lidt mindre øre. Jeg bruger små tip og bruger undertiden den lille finn. Værdien er utroligt med Cush Fins. Jeg er begejstret for nogle Core-lignende ørepropper, som vi lancerer senere på året!

  Core #earbuds roadtrippin '. # hovedtelefoner # stil # ubehag # mandag #rockitout #jlabaudio #jlab #flyvning

  Et foto udgivet af Terra Teat (@jlabterra) den

  • Bedst til hjemmet: Vi sprænger Crasher 2.0-højttaler til vores grill og sammenkomster. Det ender normalt udenfor på terrassen.

  • Bedst til børn: Disse venner har seriøst reddet mig ... når jeg skal tage min 3-årige til et Carlsbad Youth Baseball-bestyrelsesmøde, tilslutter jeg hende en video for at holde hende besat. Tak JBuddies!

  Følg Terra

  Vil du se mere fra Terra? Følg hende på Twitter: @jlabterra eller Instagram @jlabterra

  #RockItOut