Marts 30, 2018

Tak Sony

Marts 30, 2018

Sony Corporation of America
25 Madison Avenue
New York, NY 10022-3211

Til hvem det måtte vedrøre,

Jeg hedder Win Cramer, administrerende direktør for JLab Audio. Jeg skriver for at sige tak. Eller specifikt skriver jeg for at sige tak til Mr. Masaru Ibuka (Sony Cofounder), Mr. Norio Ohga (Executive Vice President) og formand Akio Morita. Efterhånden som historien går, rejste Mr. Ibuka ofte for erhvervslivet og måtte slæbe rundt i en stor kassettecoptager for at lytte til musik. Han udfordrede Ohga til at oprette en bærbar, kun lytte til båndafspilningsenhed, og med den idé blev Walkman født.

Da den første Walkman blev solgt i USA i 1980, købte jeg ikke en. Snarere stjal jeg min fars originale Walkman i 1984 - med de lyse orange skumørestikker og alt sammen. 1984 var et fantastisk år. LA-OL fandt sted, Bruce Springsteen's "Born in the USA" var lige blevet frigivet, og som barn med en cykel, hvad var køligere end at køre rundt med en Walkman-kanal, der var tapet på dit styr? Jeg kunne argumentere for, at det var det øjeblik, jeg blev forelsket i elektronik. Det var det øjeblik musik blev en konstant del af mit liv. Det var øjeblikket.

Med tiden havde jeg flere Walkman'er, min mest favorit var den gule sportsversion, jeg fik til jul i 1990, selvom ørepropperne, der blev leveret med den, aldrig passede i mine ører. Jeg foretrækkede stadig hovedtelefonerne med de lyse orange skumørestikker. Over tid overgik Walkman til Discman, der overgik til iPod og nu iPhone. Siden 1984 har meget af musikken, jeg lytter til i dag, været den samme, men leveringsmetoden for musikken har ændret sig igen og igen. Nu streamer jeg musik via Spotify til min Android-telefon, der skubber et Bluetooth-signal, der bærer lydene fra "Born in the USA" til mine in-ear JLab Epic ørepropper. Ofte får jeg stadig den samme følelse af at køre på min cykel uden pleje i verden og lytte til musik.

I denne ånd ønskede jeg at vende tilbage. Jeg ville have, at minderne skulle være endnu stærkere. Så vi på JLab Audio skabte Rewind Wireless Retro Headphone. Det er et nikk til fortiden, mens du nyder nutiden og fremtiden. En trådløs Bluetooth-version af hovedtelefonen med antydninger til originalen. Rewind-hovedtelefonen leveres med en 12-timers batterilevetid, brugerdefineret EQ3 lyd, et fantastisk letvægts metalbånd og selvfølgelig de lyse oransje skumørpuder, der gjorde dette produkt så synligt.

Jeg skriver dette for at sige tak. På nogle måder hjalp Sony med at plante et frø, der fortsætter med at vokse. Jeg skriver for at sige tak for at have skabt en gnist i et barn, der fortsætter med at brænde. Jeg skriver for at sige tak for at have introduceret mig til musik. Jeg håber, at med tiden JLab kan have den samme indflydelse.

Tak, Sony.

JLab CEO Win Cramer

Vind Cramer

CEO, JLab AudioOgså i Nyheder

JBuds Air mod Skullcandy Sesh
JBuds Air mod Skullcandy Sesh

Oktober 23, 2019

Vores JBuds Air True Wireless Ørepropper fik for nylig en stor opgradering, de har nu 24 timers spilletid! Det sætter dem oven på mange af deres konkurrenter, inklusive den nye Skullcandy Sesh. Vi sammenlignede dem her for dig ...

Læs mere

Hvem lytter? Ikke JLab.
Hvem lytter? Ikke JLab.

Oktober 23, 2019

JLab-produkter lytter IKKE altid - det garanterer vi. Vores mikrofoner aktiveres kun af DE. DU har valget mellem at tænde for din smarte assistent, SIRI, Google Assistant, Alexa.

Læs mere

MLS All-Star Week
MLS All-Star Week

Juli 26, 2019

MLS All-Star Week starter i morgen, hvor den bedste af MLS går mod Atletico de Madrid! Hvis du er i Orlando-området, skal du huske at komme ind på de forskellige begivenheder.

Læs mere