Tak Sony

Marts 30, 2018

Sony Corporation of America
25 Madison Avenue
New York, NY 10022-3211

 

Til hvem det måtte vedrøre,

Mit navn er Win Cramer, administrerende direktør for JLab Audio. Jeg skriver for at sige tak. Eller specifikt skriver jeg for at sige tak til Mr. Masaru Ibuka (Sony medstifter), Mr. Norio Ohga (administrerende næstformand) og formand Akio Morita. Som historien fortæller, rejste Ibuka ofte på forretningsrejse og måtte slæbe rundt i en stor kassettebåndoptager for at lytte til musik. Han udfordrede Ohga til at oprette en bærbar, kun båndafspilende enhed, og med den ide blev Walkman født.

Da den første Walkman blev solgt i USA i 1980, købte jeg ikke en. Snarere stjal jeg min fars originale Walkman i 1984 - med de lyse orange skum ørepuder og det hele. 1984 var et fantastisk år. OL i LA fandt sted, Bruce Springsteens ”Born in the USA” var netop frigivet, og som barn med en cykel, hvad var køligere end at køre rundt med en Walkman-kanal bundet til dit styr? Jeg kunne argumentere for, at det var det øjeblik, jeg blev forelsket i elektronik. Det var det øjeblik musik blev en konstant del af mit liv. Det var øjeblikket.

Over tid havde jeg flere Walkman's, hvor min favorit var den gule sportsversion, jeg fik til jul i 1990, selvom de øretelefoner, der blev leveret med den, aldrig passede i mine ører. Jeg foretrak stadig hovedtelefonen med de lyse orange skum ørepuder. Over tid overgik Walkman til Discman, der overgik til iPod og nu iPhone. Siden 1984 har meget af den musik, jeg lytter til i dag, været den samme, men leveringsmetoden for musikken har ændret sig igen og igen. Nu streamer jeg musik via Spotify til min Android-telefon, der skubber et Bluetooth-signal, der bærer lydene af "Born in the USA" til mine in-ear JLab Epic-øretelefoner. Ofte får jeg stadig den samme følelse af at køre på min cykel uden pleje i verden og lytte til musik.

I denne ånd ville jeg vende tilbage. Jeg ønskede, at minderne skulle blive endnu stærkere. Så vi ved JLab Audio, skabte tilbagespolingen Wireless Retro hovedtelefon. Det er et nik til fortiden, mens du nyder nutiden og fremtiden. EN wireless Bluetooth-version af hovedtelefonen med antydninger til originalen. Rewind-hovedtelefonen leveres med en 12-timers batterilevetid, tilpasset EQ3 lyd, et fantastisk letvægts metalbånd og selvfølgelig de lyse oransje skumørpuder, der gjorde dette produkt så synligt.

Jeg skriver dette for at sige tak. På nogle måder hjalp Sony med at plante et frø, der fortsætter med at vokse. Jeg skriver for at sige tak for at skabe en gnist i et barn, der fortsætter med at brænde. Jeg skriver for at sige tak, fordi du introducerede mig til musik. Jeg håber, med tiden kan JLab have den samme indvirkning. 

Tak, Sony.

JLab CEO Win Cramer

Vind Cramer

DIREKTØR, JLab Audio