Juli 17, 2018

SI Swimsuit Runway har JBuddies

Heads vendte til Miami i weekenden under SI Swimsuit-landingsbaneshowet af andre grunde end badedragterne. SI fejrede alle kvinder, og vi er personligt interesseret i Mara Martin mens hun gik ned på landingsbanen og ammede sin 5-måned gamle datter - som gungede vores JBuddies Folding Headphones for at holde støjen nede på hendes små ører!

Wow! SIKKE EN AFTEN! Ord kan ikke engang beskrive, hvor forbløffende jeg føler mig, efter at jeg blev valgt til at gå på landingsbanen for @si_swimsuit. Enhver, der kender mig, ved, at det har været en livslang drøm for mig. Jeg kan ikke tro, at jeg vågner op til overskrifter med mig og min datter i dem for at have gjort noget, jeg gør hver dag. Det er virkelig så ydmyge og uvirkeligt at sige det mildt. Jeg er så taknemmelig for at kunne dele denne meddelelse og forhåbentlig normalisere amning og også vise andre, at kvinder KAN gøre det hele! Men for at være ærlig, er den egentlige grund til at jeg ikke kan tro, at det er en overskrift, fordi den ikke burde være en overskrift !!! Min historie om at være mor og fodre hende, mens jeg går, er netop det. I går aftes er der langt mere fortjente overskrifter, som vores verden burde se. En kvinde skal starte lejr om to uger for at betjene vores land (undskyld jeg kender ikke dit IG-håndtag handle), en kvinde havde en mastektomi (@allynrose), og en anden er en kræftoverlevende, 2x paralympisk guld medaljevand, såvel som en mor selv (@bren_hucks you rock) Det er historierne, som vores verden skulle diskutere !!!! Bare tænker på alt hvad der var repræsenteret der ... Jeg har desperat brug for at takke @mj_day mest for dette. Hun støttede mig i det, jeg gjorde i går aftes. Uden hendes støtte ville dette ikke engang blive drøftet !!!! Hun og hele Sports Illustrated-familien er det mest fantastiske og utrolige team at have arbejdet med. TAKK for at lade alle 16 af os være vores ægte selv, stærke smukke kvinder !!! På grund af dig vokser min datter op i en bedre verden, hvor hun altid vil føle sig sådan !!!!!! Til sidst til hver eneste kvinde, der rystede landingsbanen med mig. Vær stolt. Jeg ved, at jeg er af dig! I har alle inspireret mig på måder, man ikke kan forestille sig. Jeg elsker jer alle!!! #siswimsearch

Et indlæg deles af Mara Martin (@_maramartin_) den

Vi er ekstremt stolte af Mara og SI badedragt for at vise, hvor stærke kvinder er! Tak Mara for at have valgt JLab for at holde dine små piger ører sikkert og hende en glad baby!

model med baby og jbuddies

Køb vores JBuddies her:Også i Nyheder

JBuds Air mod Skullcandy Sesh
JBuds Air mod Skullcandy Sesh

Oktober 23, 2019

Vores JBuds Air True Wireless Ørepropper fik for nylig en stor opgradering, de har nu 24 timers spilletid! Det sætter dem oven på mange af deres konkurrenter, inklusive den nye Skullcandy Sesh. Vi sammenlignede dem her for dig ...

Læs mere

Hvem lytter? Ikke JLab.
Hvem lytter? Ikke JLab.

Oktober 23, 2019

JLab-produkter lytter IKKE altid - det garanterer vi. Vores mikrofoner aktiveres kun af DE. DU har valget mellem at tænde for din smarte assistent, SIRI, Google Assistant, Alexa.

Læs mere

MLS All-Star Week
MLS All-Star Week

Juli 26, 2019

MLS All-Star Week starter i morgen, hvor den bedste af MLS går mod Atletico de Madrid! Hvis du er i Orlando-området, skal du huske at komme ind på de forskellige begivenheder.

Læs mere