SI Swimsuit Runway har JBuddies

Heads vendte til Miami i weekenden under SI Swimsuit-landingsbaneshowet af andre grunde end badedragterne. SI fejrede alle kvinder, og vi er personligt interesseret i Mara Martin mens hun gik ned på landingsbanen og ammede sin 5-måned gamle datter - som gungede vores JBuddies Folding Headphones for at holde støjen nede på hendes små ører!

 

Wow! SIKKE EN AFTEN! Ord kan ikke engang beskrive, hvor fantastisk jeg har det, efter at jeg blev valgt til at gå på landingsbanen til @si_swimsuit. Enhver, der kender mig, ved, at det har været en livslang drøm for mig. Jeg kan ikke tro, at jeg vågner op til overskrifter med mig og min datter i dem for at gøre noget, jeg gør hver dag. Det er virkelig så ydmyg og mildt sagt uvirkeligt. Jeg er så taknemmelig for at kunne dele denne besked og forhåbentlig normalisere amning og også vise andre, at kvinder KAN GØRE DET ALLE! Men for at være ærlig, er den virkelige grund til, at jeg ikke kan tro, at det er en overskrift, fordi det ikke burde være en overskrift !!! Min historie om at være mor og fodre hende, mens hun går, er netop det. I går aftes er der langt mere fortjente overskrifter, som vores verden skal se. En kvinde skal starte camp om to uger for at tjene vores land (undskyld, jeg kender ikke dit IG-håndtag 🤦🏽‍♀️), en kvinde havde en mastektomi (@allynrose), og en anden er acancer overlevende, 2x paralympisk guldmedalje samt en mor selv (@bren_hucks du rocker) Det er de historier, som vores verden burde diskutere !!!! Bare tænker på alt, hvad der var repræsenteret der ... Jeg har desperat brug for at takke @mj_day mest for dette. Hun støttede mig i det, jeg gjorde i går aftes. Uden hendes støtte ville dette ikke engang blive diskuteret !!!! Hun og hele Sports Illustrated-familien er det mest fantastiske og utrolige hold at have arbejdet med. Tak for at lade os alle 16 være vores sande jeg, stærke smukke kvinder !!! På grund af dig vil min datter vokse op i en bedre verden, hvor hun altid vil føle sig sådan !!!!!! Til sidst til hver eneste kvinde, der gyngede landingsbanen med mig. Vær stolt. Jeg ved, jeg er af dig! I har alle inspireret mig på ufattelige måder. Jeg elsker jer alle!!! #siswimsearch

Et indlæg deles af Mara Martin (@_maramartin_) den

 

Vi er ekstremt stolte af Mara og SI badedragt for at vise, hvor stærke kvinder er! Tak Mara for at have valgt JLab for at holde dine små piger ører sikkert og hende en glad baby!

model med baby og jbuddies

Køb vores JBuddies her: