Mød Izzy Cuibus, grafisk designer

Bemærk: Dette er en blog i en række blogs hvor du møder folk fra #TeamJLab ​​(Insiders) - og få en top i det indre arbejde med JLab Audio og hvad der får os til at være den mest tilgængelige lydvirksomhed i branchen. Vores mission er at forbedreance en aktiv livsstil gennem utrolig lyd, inspireret design og innovativ teknologi uden rockstar-prisen.

Mød Izzy

Jeg kommer oprindeligt fra Rumænien, men flyttede til San Diego, da jeg var ung, og har nydt at bo her siden. Jeg elsker udendørs og er altid på udkig efter et eventyr, en vandretur eller et løb. I min fritid nyder jeg at hænge ud med venner, gå på koncerter, spille ølpong, "prøve" DIY-projekter eller bare slappe af derhjemme med noget tv eller melodier. Jeg elsker at arbejde hos JLab Audio fordi det er et sjovt, kreativt miljø med et dedikeret team, der tror på vores produkter.

Min yndlingslyd

Musik er en enorm kilde til inspiration og frigivelse for mig, og variation er nøglen! Jeg er en ivrig 80s fan, men lyt til alt fra rock, metal, indie og elektronisk. Jeg kan ærligt sige at gå på koncerter, hvordan jeg slapper af.

  

 

Top 5 JLab-produkter

  • Bedst til at løbe:  Episke Bluetooth-øretelefoner. Jo færre distraktioner, mens du løber, jo bedre. Jeg værdsætter virkelig følelsen af ​​frihed uden ledninger, og lyden er fantastisk.

 http://www.jlabaudio.com/collections/earbuds/products/epic-bluetooth-earbuds?variant=1104204377

  • Bedst til afslapning: Omni Bluetooth Over-Ear hovedtelefoner. Disse hovedtelefoner er superkomfortable, når du har brug for lidt nedetid og blokerer også støj udefra. Jeg har værelseskammerater, så disse er nødvendige.

  • Bedste ledsager: Crasher Bluetooth-højttaler - Denne elskelige lille højttaler er perfekt til enhver rejse eller aktivitet. Det har et langvarigt batteri og fungerer som en enhedsoplader. Jeg tager det til camping.

JLab Audio Crasher Bluetooth-højttaler

  • Bedst under $ 50: Episke ørestikker.De har et førsteklasses look og præg og har en meget behagelig og sikker pasform. Jeg bruger disse derhjemme.

 

  • Bedst under $ 20: CORE Custom Fit ørepropper. De dage, jeg glemmer mine Epic Bluetooth'er, bruger jeg mine Core-ørepropper til at træne. De er overkommelige, har en sikker pasform, og jeg elsker farverne!

Følg Izzy

Vil du se mere fra vores grafiske designer Izzy? Følg hende på Instagram @ Infin.Izzy!

#RockItOut